Zangeres Eva Kieboom, foto www.bandasensual.com.

Zwoele Braziliaanse ritmes bij Jazz on Sunday

Het laatste concert van Jazz on Sunday van dit seizoen, wordt gehouden op de locatie, waar het eens allemaal begonnen is: de voormalige Bowling aan de Boshuizerlaan. Tegenwoordig is daar de Businesslounge van ZZ Leiden gevestigd. Als afsluiting van een swingend seizoen zal de vijfkoppige band Sensuàl, winnaar van de Edison Jazzisme publieksprijs 2008, met zwoele Braziliaanse ritmes een spetterend optreden geven. De band, rondom zangeres Eva Kieboom, bestaat uit vijf jonge musici. Vorig jaar december trad de groep op in het televisieprogramma ‘De Wereld draait door’. Een muzikaal voorproefje is alvast te beluisteren op: www.bandasensual.com.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Jazz on Sunday, info@jazzonsunday.nl en bij Velvet Music aan de Nieuwe Rijn 34 in Leiden.

Het concert vindt plaats op zondag 29 maart en begint om 16.00 uur.

Boshuizerlaan 5, Leiden.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×