'Oorverdovend Stil' in Scheltemacomplex

Komend weekend vindt in het Scheltemacomplex het Kunstfestival ‘Oorverdovend Stil’ plaats. Het festival wordt opgeluisterd door onder andere de bekende Leidse cabaretier Onno Innemee met zijn ‘Dove buikspreker’, het bekende dj-duo Easy Aloha’s, een poëtische geluidsinstallatie van Mamoru (Japan) en een postkaartenconcert van Jochem van Tol. Het festival, vroeger bekend als S5 festival, staat in het teken van zintuigen met een concentratie op het gehoor en de beleving van geluid. De vraag is, wat al die geluiden met ons doen, zowel fysiek als mentaal. Het veertig koppige en wereldberoemde Leidse orkest K&G 3, sluit het festival zondagavond oorverdovend af.

Het festival vindt plaats op 21 en 22 maart. Meer info en volledig programma: www.scheltemacomplex.nl.

 

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×