Zorgaanbieders in kaart gebracht

Dankzij de samenwerking tussen REOS Zorg en Verwijskompas.nl, is een groot aantal zorgaanbieders in kaart gebracht. Het gaat om ruim 500 praktijken en instellingen in de regio’s Amstelland-Haarlemmermeer, Zuid-Holland Noord en Midden-Holland, die terug te vinden zijn op www.verwijskompas.nl. In 2007 besloten beide partners tot de realisatie van deze zogenaamde besloten kwalitatieve Sociale Kaart. Het uitgangspunt daarbij was het in een besloten omgeving bieden van uitgebreide verwijsinformatie van het zorgaanbodvan zowel de eerste als tweede lijn, opgevoerd en onderhouden door de zorgverleners zelf. De kaart moet onder meer leiden tot meer transparantie in de gezondheidszorg.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×