Zorgaanbieders in kaart gebracht

Dankzij de samenwerking tussen REOS Zorg en Verwijskompas.nl, is een groot aantal zorgaanbieders in kaart gebracht. Het gaat om ruim 500 praktijken en instellingen in de regio’s Amstelland-Haarlemmermeer, Zuid-Holland Noord en Midden-Holland, die terug te vinden zijn op www.verwijskompas.nl. In 2007 besloten beide partners tot de realisatie van deze zogenaamde besloten kwalitatieve Sociale Kaart. Het uitgangspunt daarbij was het in een besloten omgeving bieden van uitgebreide verwijsinformatie van het zorgaanbodvan zowel de eerste als tweede lijn, opgevoerd en onderhouden door de zorgverleners zelf. De kaart moet onder meer leiden tot meer transparantie in de gezondheidszorg.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×