Iedere maand alvast een beetje Leids Film Festival

Het Leids Film Festival, (LFF) zal vanaf 29 maart voortaan iedere laatste zondag van de maand de Sleutelstad overspoelen met film. De aftrap wordt gegeven met de voorpremière van ‘Sunshine Cleaning’ in het Kijkhuis. ‘Sunshine Cleaning’ is van dezelfde makers als de succesvolle film ‘Little Miss Sunshine’. Onder de titel ‘LFF Regular’ staan naast voorpremières ook diverse klassiekers, Japanse en Russische cinema en bijzondere muziekfilms met aansluitend live-optredens op het programma. Meer info: www.leidsfilmfestival.nl.

Het Leids Film Festival is een jaarlijks terugkerend evenement. Van 27 oktober tot en met 1 november 2009 vindt alweer de vierde editie plaats. Het festival biedt naast premières en voorpremières van Hollywood- en Arthouse films, ook nieuwe populaire internationale films. LFF heeft diverse samenwerkingsverbanden met onder andere het Sieboldhuis, het Rapenburgfestival en het Rijksmuseum van Oudheden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×