Marije van den Berg en wethouder John Steegh in actie; foto: PvdA-Leiden.

Marije van den Berg en John Steegh zetten boompje op

Gisteren, op de Nationale Boomfeestdag, zetten raadslid van de PvdA-Leiden Marije van den Berg en wethouder John Steegh ‘een boompje op’. Eerder deed van den Berg een oproep bij de Leidse bevolking om plekken te melden in Leiden, waar zij een boom wensen, aangezien er miljoenen euro op de plank liggen voor de aanplant van nieuwe bomen. Bijna vijftig mensen namen de moeite om plekken te melden; daar zouden ongeveer 500 bomen neergezet kunnen worden. Met name uit de wijken Leiden-Noord, Haagwegkwartier en de Stevenshof kwamen de reacties. Wethouder Steegh kreeg een kaart met deze wensplekken overhandigd. Daarnaast nam hij een klein boompje in ontvangst, voor op zijn bureau, met de bedoeling, dat hij herinnerd wordt aan de groenbehoefte van de Leidenaren.

Op www.leiden.pvda.nl/bomen is de bomenkaart te bekijken.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×