VVD Café over bouwen in wonen

Maandagavond organiseert de VVD Leiden een Politiek Café over wonen en bouwen in Nederland en in Leiden. VVD Tweede Kamerlid Brigitte van der Burg en het Leidse VVD Raadslid Frederik Zevenbergen praten over het VVD-beleid ten aanzien van woningbouw, wonen, woonlasten en hypotheekrenteaftrek. Voor de situatie in Leiden zal het onder andere gaan over de woningbouw in Leiden in het kader van de meer algemene ontwikkeling(splannen) voor Leiden en vraagstukken zoals het aandeel van de sociale woningbouw en de huisvesting van speciale groepen zoals studenten.

Het Politiek Café wordt gehouden in Café de Branderij aan de Middelweg 7. Aanvang is 20.00 uur.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×