Gedumpte kat Trashy overleden; dader opgespoord

De inspectiedienst van de Dierenbescherming afdeling Rijnland heeft onderzoek gedaan naar de eigenaar van een zwaar verwaarloosde kat die begin maart in Leiderdorp in een vuilcontainer werd gedumpt. Dankzij een tip heeft de inspectiedienst de eigenaar van het dier achterhaald. De zaak is overgedragen aan de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming voor de verdere juridische afhandeling. De kat zelf heeft de mishandeling niet overleefd.

Nadat het eerst beter leek te gaan en zich zelfs een nieuw baasje had gemeld, ging Trashy vorige week ineens snel achteruit. Om verder lijden van het dier te voorkomen moest het asiel besluiten om haar in te laten slapen.

Leiden Nieuws trashy


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×