MADD comite Leiden tevreden over MADD 2009

Het MADD comite Leiden kijkt tevreden terug op de Make a Difference Day 2009. Veel vrijwilligers hebben zich afgelopen vrijdag en zaterdag in de Sleutelstad ingezet voor allerlei projecten. Zo ging een groep medewerkers van het Team Stadsleven op vrijdag vrijwillig aan de slag bij Gezinscentrum Slaaghwijk, dat een verfje kreeg. Ook de stoelen werden in een nieuw jasje gestoken. Die avond ondersteunden leerlingen van het Wellant College bij de disco van VTV Leiden, door allerlei hapjes te maken en gezellig mee te feesten. Op hun school vond ondertussen een diner voor ouderen plaats.

Op zaterdag maakte ambassadeur van MADD Leiden Aad van der Luit een wandeling met de bewoners van Overrhyn. Een groep vrijwilligers zorgde daarna voor een drankje in de tuin van het verzorgingshuis. Tenslotte staken ook tijdens het Colour your Mind festival in In Casa en bij het nieuwe project “Dress for Succes”, de nodige vrijwilligers de handen uit de mouwen.

Leiden Nieuws


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×