Cursussen Nordic Walking

Nu het weer zich leent voor lekkere wandelingen, start Sportingmotion met cursussen Nordic Walking. De lessen worden in de Leidse Hout gegeven, door gecertificeerde instructeurs.Op vrijdag 17 april wordt er een introductiecursus gegeven. Deze duurt van 13.30 tot 15 uur en bestaat uit een stuk theorie en een eerste wandeling. Deelname kost 10 euro, inclusief poles. Wie de smaak te pakken heeft, kan zich daarna opgeven voor de basiscursus. Deze start een week later op dezelfde tijd en bestaat uit vijf lessen. Tijdens deze cursus leren de deelnemers de basistechniek en het goede ritme. Na de afronding kunnen de deelnemers zelfstandig met hun stokken op pad. Deze cursus kost 67,50 euro, inclusief het gebruik van poles.Aanmelden kan via www.sportingmotion.nl.

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×