Marnixstraat drie dagen dicht voor auto's

De Marnixstraat is tussen de Maresingel en de Willem de Zwijgerlaan vanaf aanstaande maandag afgesloten voor autoverkeer. De afsluiting duurt tot en met woensdag. Tijdens de afsluiting worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de gas- en waterleidingen. Aansluitend worden diezelfde werkzaamheden uitvoeren in het tweede deel van de Marnixstraat. Dan is de toegang tot de ventweg in beide richtingen tot en met 14 april afgesloten. De afsluitingen gelden niet voor fietsers en voetgangers.

De gas- en waterwerkzaamheden zijn nodig voor de herinrichting van de Willem de Zwijgerlaan. Er worden nieuwe leidingen aangesloten op bestaande.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×