Minder bezoekers voor Museumweekend

Het Museumweekend van afgelopen zaterdag en zondag heeft minder bezoekers getrokken dan vorig jaar. De zeven grootste musea van Leiden verwelkomden toen 14.579 bezoekers. Dit jaar waren dat er 11.259. Hoewel het aantal dus met ruim 3.000 bezoekers is gedaald, kijken de organisatoren ook op dit Museumweekend tevreden terug. De zeven musea die hun deuren gratis openden, waren: de Hortus botanicus, Museum Boerhaave, Naturalis, het Rijksmuseum vanOudheden, Museum Volkenkunde, het SieboldHuis en Stedelijk Museum De Lakenhal. De meeste bezoekers kwamen voor de activiteiten en tentoonstellingen die ter gelegenheid van het

De meeste bezoekers kwamen voor de activiteiten en tentoonstellingen die ter gelegenheid van het weekend georganiseerd waren. Vooral Museum Boerhaave en de swingende DJ Miss World in Museum Volkenkunde trokken veel publiek. In de Hortus genoten veel mensen op zondag van het mooie weer.

Advertentie

Cultuur Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×