Onderwijsdebat in LUMC

Tijdens het Leids Onderwijsdebat 2009 volgende week dinsdag, gaan docenten en studenten met elkaar in debat. In het LUMC debatteren ze over stellingen rondom het wetenschappelijk onderwijs. Stellingen die aan de orde komen, zijn onder andere: ‘In de bachelorfase Geneeskunde is Engelstalig onderwijs overbodig en onwenselijk’ en ‘Studenten hebben recht op stagevergoeding voor co-schappen.’Mevrouw prof. dr. R. van Dam, vice-rector van de Universiteit Leiden en ir. H.M. le Clerq, lid Raad van Bestuur van het LUMC nemen deel aan het debat, en ook prof. dr. A.F. Cohen, directeur CHDR en docent aan het LUMC is aanwezig.

De aanwezige studenten en docenten van de studies Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen Doen actief mee en kunnen hun mening onder meer met behulp van een stemkastje geven. Na afloop van het debat ontvangen de best debatterende docent en student een prijs.De bijeenkomst vindt plaats in de foyer van Gebouw 3 van het LUMC en begint om 17.00 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.mfls.nl/onderwijsdebat.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×