Leidse Pleintjes Cup 2009 van start

Vandaag gaat de Leidse Pleintjes Cup 2009 van start in de Mors. Tijdens dit evenement dat voor de derde keer wordt gehouden, gaan door kinderen zelf samengestelde voetbalteams uit verschillende wijken de strijd met elkaar aan. Er zijn teams van kinderen tussen de 12 en 14 jaar en teams van 15 en 16-jarigen. Vandaag vindt in de Mors de eerste voorronde plaats. De tweede voorronde is komende maandag in de slaaghwijk, de derde op 6 en 7 mei in Leiden-Noord, en de vierde op 14 mei op de Telderskade. Op 6 juni is de finale gepland, ook op de Telderskade.

De Leidse Pleintjes Cup is een initiatief van Jeugd Jongerenwerk Midden Holland, Thuis op Straat, Woningstichting Ons Doel en Sportbedrijf Leiden. Doel ervan is dat de kinderen aan het sporten gaan en niet op straat rondhangen. Ook moet het de contacten tussen de wijkbewoners verbeteren.

Leiden Nieuws


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×