Politiek café met minister Van der Hoeven

De ministervan Economische Zaken Maria van der Hoeven, is aanstaande dinsdag te gast in Leiden. Ze zal spreken tijdens het politiek café van het CDA, dat in het teken van een ondernemend en bereikbaar Leiden staat. De minister gaat onder meer in op de maatregelen die het kabinet de komende jaren wil nemen om de Nederlandse economie te stimuleren, en de gevolgen die dat heeft voor de Leidse burgers en ondernemers. Ook De voorzitter van de Leidse ondernemersvereniging BV Leiden, Arjen Vels, is present. Hij zal aandacht vragen voor de lokale en regionale uitdagingen waar ondernemers voor staan.

Fractievoorzitter Arjen Bonestroo zal tenslotte het CDA 5-puntenplan ‘Ondernemen in bereikbaar Leiden!’ presenteren. Het café wordt gehouden in de bovenzaal van café Einstein en begint rond 19.45 uur. De komende week organiseert de partij nog meer activiteiten. Op www.cdaleiden.nl is daarover meer informatie te vinden.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×