Penningenregen bij politie

Gisteren regende het penningen bij de politie. De ruim 100 vrijwilligers van Politie Hollands Midden ontvingen de Prof. Mr. Pieter Van Vollenhoven Penning, als blijk van waardering voor hun vrijwillige inzet. De penningen werden uitgereikt door de korpschefen districtchefs en door burgemeester Toon Mans van Hillegom, portefeuillehouder vrijwillige politiebinnen het Algemeen Bestuur van de Veiligheidsregio Hollands Midden.De Pieter Van Vollenhoven penning werd vorig jaar voor het eerst uitgereikt. Met deze prijs wil Van Vollenhoven het belang en de inzet van de vrijwillige politie voor de samenleving nadrukkelijkonderstrepen.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×