Moord Oppenheimstraat op televisie

Hoewel de mogelijke moordenaar van een 69-jarige bewoner van de Oppenheimstraat al gevonden is, vraagt de politie de komende week aandacht voor de zaak. In Opsporing Verzocht van de AVRO en Team West worden foto´s van een aantal schilderijen getoond. Deze doeken zijn vermist sinds het slachtoffer op donderdag 18 december vorig jaar dood in zijn huis gevonden werd. Wie de schilderijen herkent of weet waar ze zijn, kan bellen naar 071 – 5249039.

Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond vanaf 21.50 uur uitgezonden op Nederland 1 en is ook te zien via www.opsporingverzocht.avro.nl. Team West is iedere dinsdag te zien op RTV West om 17.42 uur en wordt om de twee uur herhaald tot 22.42 uur. Ook is het te bekijken via www.teamwest.nl.

Leiden Moord Oppenheimstraat


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×