Gregory Alan Isakov & band, foto: PR.

Gregory Alan Isakov & band in de Q-bus

Aanstaande dinsdag presenteert de Q-bus een bijzonder concert met een zeer getalenteerde ‘singer/songwriter’, een muzikale pareltje voor de liefhebbers. Gregory Alan Isakov & band toeren voor de eerste keer door Europa na een succesvolle tournee door de USA. Deze uit Zuid-Afrika afkomstige jonge muzikant stond onder andere in het voorprogramma van Calexico. Isakov is al verschillende keren in de prijzen gevallen, zo won hij in 2007 ‘Denver’s Best Singer-Songwriter Award’ en was hij ‘Telluride Troubadour Winner’. Isakov laat zich graag inspireren door Leonard Cohen, Bruce Springsteen, Will Oldham, Missisipi John Hurt en Bob Dylan.

Het concert vindt plaats op dinsdag 28 april in de Q-BUS, aanvang 21.00 uur, deuren open vanaf 20.30 uur, entree ‚ā¨ 10,-.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×