Veelzijdig kunstenaar Ron Weijers in Galerie Zône

In de meimaand is het werk van multidisciplinair werkend kunstenaar Ron Weijers te zien in Galerie Zône. Weijers beweegt zich op diverse terreinen, zoals schilderen, grafische vormgeving, fotografie en muziek. In zijn schilderijen reflecteert hij zijn visie op deze wereld in abstracte beeldtaal in een balans tussen rust en onrust. Weijers werkt vooral op houten panelen, waarop hij door een eigenzinnig lijnenspel en gebruikmakend van diverse technieken en materialen, een interessante gelaagdheid aanbrengt. In zijn foto’s toont hij zijn manier van kijken naar hedendaagse vraagstukken. Het werk van Weijers wordt op dit moment in galeries in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten geëxposeerd.

Als musicus brengt Weijers per jaar gemiddeld twee cd-producties uit onder de naam ‘Global Frequency’. Meer info over de kunstenaar: www.ronweijers.com en www.10dencegallery.com.

De expositie wordt feestelijk geopend op zondag 3 mei tussen 14.00 en 16.00 uur. Meer info en openingstijden: www.galeriezone.nl.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×