De King's Singers, foto: PR.

Wereldberoemde King's Singers in Leiden

De zes zangers van een van de beroemdste vocale ensembles ter wereld, de King’s Singers, zullen in de Hooglandse Kerk een gevarieerd programma ten gehore brengen. Naast Engelse religieuze muziek, uit de zestiende tot en met de twintigste eeuw, zullen de heren ook een ‘close harmony’ repertoire brengen onder de titel: ‘Simple Gifts’. Het ensemble is in 1968 opgericht door zes studenten van King’s College in Cambridge. Met hun tot in de uiterste perfectie afgestemde samenklanken hebben de zangers wereldwijd een grote reputatie opgebouwd en vele prijzen verworven.

Het concert vindt plaats op vrijdagavond 8 mei, aanvang 20.15 uur. Meer info en kaarten: www.stedelijkconcertgebouwleiden.nl.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×