Alles over verslavingsgedrag

Voor mensen die meer over verslavingsgedrag willen weten, organiseert Preventie GGZ Leiden een voorlichtingsavond. Een medewerker van de Brijder Verslavingszorg (Parnassia Bavo Groep), vertelt over verslavingsgedrag, de manier waarop dit te herkennen is en de wijze waarop men ermee om kan gaan. Ook gaat hij in op de werking van alcohol en drugs en de effecten daarvan op de lange en korte termijn. Tenslotte volgen er tips voor familieleden en vrienden van een verslaafde.De avond vindt volgende week donderdag tussen 20.00 en 21.30 uur plaats in het Receptiegebouw van GGZ Leiden aan de Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest. Deelname is gratis.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×