1e digitale Leidse Orgelmagazine vandaag on-line

Stichting Orgelstad Leiden (SOL) heeft vandaag het 1e Leidse Orgelmagazine uitgebracht. Dat gebeurt op een eigentijdse en duurzame manier, namelijk digitaal. Op de site neemt de concertagenda een centrale plaats in. Daarnaast bevat het nieuwe magazine een schat aan informatie in de vorm van artikelen en interviews. Naast foto’s en reportages, kan men ook muziek beluisteren en wordt er speciale aandacht besteed aan de kleintjes doormiddel van kinderpagina’s. De aanstaande 25e Leidse Orgeldag komt natuurlijk uitgebreid aan bod. Kortom, het nieuwe magazine is zeer lezenswaardig en informatief. Vanaf de site kan er ook gedownload worden. Het adres: www.stichtingorgelstadleiden.nl.

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×