Sterren zullen stralen tijdens Leidens Ontzet 2009

Afgelopen vrijdagavond vond “de gezelligste vergadering van het jaar” plaats met de “leukste vereniging van Leiden”, aldus Els van Eijck van Heslinga, voorzitter van de 3 October Vereeniging. Het was een vol programma: acht nieuwe commissarissen werden benoemd en de winnaar van de fotowedstrijd werd bekendgemaakt: de familie Witkamp. Natuurlijk kwam het programma van Leidens Ontzet 2009 uitgebreid aan bod.

Er zullen vele sterren stralen op evenementenplein de Garenmarkt, zoals Gordon, Peter Koelewijn en Edselia Rombley. De senioren van de Sleutelstad kunnen meezingen met The Army Show, Conny Vink en Ben Cramer. De kermis krijgt wel 155 attracties met de hoogste zweefmolen van Europa en nog veel meer duizelingwekkende apparaten. Het thema van de grote optocht luidt dit jaar ‘The American Dream’. De stemming onder de leden zat er goed in: “We hebben er zin in!”

Leiden Nieuws 3oktober2009


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×