De inzending van de Kring, foto: PR.

De Kring en De Wissel winnaars Kinder KunstSalon 2009

Gisteren zijn de winnaars bekend gemaakt van de jaarlijkse Kinder KunstSalon van het Leids Universitair Medisch Centrum. De juryprijs is toegekend aan basisschool De Kring (locatie Willibrord). De publieksprijs werd toegekend aan basisschool De Wissel. Het werk van deze beide scholen, met het thema ‘Contact’ werd uitgekozen uit inzendingen van 14 basisscholen uit Leiden en Oegstgeest. Voor het eerst deden ook de jeugdige patiëntjes van het Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum (WAKJC)van het LUMC mee met de inzendingen. Hoewel hun werk niet meedeed voor de prijzen, kregen de makers een eervolle vermelding en een sleutelhanger van het WAKJC.

Na een sprankelende voorstelling van René van de Schuur alias Tommy Blooper, werden de winnaars in de bloemetjes gezet. De heer A.Felins, plaatvervangend hoofd van WAKJC reikte de prijzen uit.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×