Roofvogels in De Houtkamp

In het kader van de ‘Dag van het Park’, vonden er vandaag allerlei leuke en interessante activiteiten plaats in de parken van onze regio. Zo was er vanmiddag een spectaculaire show te zien van allerlei soorten roofvogels op de Schapenweide in De Houtkamp in Leiderdorp. Onder de bezielende leiding van een professionele valkenier vertoonden haviken, slechtvalken en buizerds hun vliegkunsten en jachttechnieken. Na afloop konden de kinderen hun hand in de grote handschoen steken en de imposante vogels even ‘vasthouden’. Na de roofvogelshow was het schapenscheren aan de beurt, waarbij de dieren ontdaan werden van hun warme wintertrui.

Foto: Jacqueline Borg.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×