Inzameling dvd's en boeken voor goed doel

Binnenkort vindt weer de jaarlijkse Boekenmarkt van de Leidse afdeling van Amnesty International plaats in de Tuinzaal van de Burcht. Tot 18 juni kan men dvd’s en boeken hiervoor inleveren. Bij de ingang van de centrale bibliotheek aan de Nieuwstraat, staat een container voor dit doel opgesteld. Mensen, die wel boeken of dvd’s willen doneren, maar niet in staat zijn om deze te komen inleveren, kunnen bellen naar 06 44 57 13 95, of mailen naar amnestyboekenmarkt@hotmail.com, zodat de spullen kunnen worden opgehaald. Bovendien is men opzoek naar vrijwilligers voor het sorteren en voor de verkoop op de boekenmarkt, die plaatsvindt op 19 en 20 juni. De opbrengst gaat naar het goede werk van de organisatie. Meer info over de markt en de mensenrechtenorganisatie zelf: www.leiden.amnesty.nl.  

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×