Open Huis bij Voedselbank Leiden

De Voedselbank Leiden houdt Open Huis, waarbij de bezoekers en belangstellenden verzocht worden om houdbare levensmiddelen mee te nemen. Er is namelijk dringend behoefte aan rijst, pasta, pastasaus, houdbaar broodbeleg, groente en fruit in blik, koffie, thee, wasmiddelen en persoonlijke verzorgingsproducten als tandpasta, deodorant en shampoo. Op zaterdag 13 juni tussen 13.00 en 16.00 uur worden er rondleidingen gegeven en kan men een kijkje achter de schermen nemen. Naast de ‘broodnodige’ basislevensmiddelen is men ook op zoek naar vrijwilligers. De Voedselbank Leiden verzorgt wekelijks een pakket voor 275 huishoudens in Leiden en de regio.

Willem Barentszstraat 22, Leiden. Meer info: www.voedselbankleiden.nl.  

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×