Roemeense brunch in bakkerij

De deelnemers aan de M25 Roemenië Jongerenwerkvakantie organiseren aanstaande zondagmiddag een brunch in Diaconaal Centrum De Bakkerij. Iedereen is tussen 12.30 en 15.00 uur welkom om te genieten van hapjes en drankjes en om zich te laten informeren over de hulpverleningsprojecten in en rond Targu Mures. Tijdens de brunch zijn er foto´s te zien en wordt er informatie verstrekt over het werk dat de plaatselijke diaconie doet voor straatkinderen, bejaarden, arme gezinnen en daklozen in Roemenië. Ook worden er Roemeense souvenirs verkocht en kunnen de jongste bezoekers deelnemen aan diverse activiteiten.

Wie de brunch bijwoont kan een financiële bijdrage leveren voor een nieuw te bouwen huis in de Leidse Straat in Roemenië, een project voor de huisvesting en begeleiding van dakloze gezinnen. Opgeven voor de brunch kan tot zaterdag 12.00 uur via info@debakkerijleiden.nl. De Bakkerij is te vinden aan Oude Rijn 44 b/c.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×