Website Leidse Museumnacht online

De website van de eerste Leidse Museumnacht is online. Deze bijzondere nacht vindt plaats op 4 juli en is een initiatief van de Leidse studentenvereniging Quintus, ter ere van hun 30-jarig bestaan. Zeven musea in de Sleutelstad verlenen hun medewerking aan het evenement, waarbij de deuren van 20.00 tot 01.00 uur geopend zullen zijn. Na het swingen tussen de mummies bij Rijksmuseum van Oudheden, of housen naast meesterwerken van Rembrandt, zijn er afterparty’s in InCasa en op de sociëteit van Quintus. Vervoer is de hele avond gratis per boot, riksja en museumbus. Het volledige programma is te vinden op: www.museumnachtleiden.nl.  

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×