Mix van foto, installatie en beeld van Tineke Jacobs

Vandaag is de expositie van Tineke Jacobs van start gegaan bij Sidac Studio. De interessante mix van foto, installatie en beeld is morgen en overmorgen te bekijken. In het werk van Jacobs spelen licht surrealistische beelden van natuur, maar ook van de straat, een belangrijke rol. Jacobs: “Ik vind mijn beelden, maar weet niet wat ik zoek. Ik zoek, maar weet niet wat ik vind”. Naast fotografie werkt de kunstenaar graag met gemengde technieken en materialen. Morgen, om 16.00 uur, zal Kitty Zijlmans, hoogleraar kunstgeschiedenis, tekst en uitleg geven over het multidisciplinaire werk van Jacobs.

Meer info en openingstijden: www.sidacstudio.nl.

Sidac Studio, Hoge Woerd 77, Leiden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×