Oude tradities herleven in grand café De Nachtwacht

Na het succesvolle concert van The Black Albino’s tijdens koninginnenacht, waarbij het oude ‘Leidse Aggie’ voor één nacht herleefde, heeft de organisatie van grand café  De Nachtwacht besloten deze traditie nieuw leven in te blazen. In het voormalige ‘Leidse Aggie’, (Nieuwe Beestenmarkt nr.8), hebben veel bandjes hun doorbraak gemaakt naar de nationale top 40, zoals de The Shoes, Boys Wonder, The Black Albino’s, Mariska Veres met Shocking Blue en vele anderen. De aftrap voor een serie ‘Zondagmiddag Live Concerten’, wordt gegeven door de spetterende bluesband The Tone Dogs (Home of the Blues). De band speelt muziek van onder andere Muddy Waters, Fabulous Thunderbirds, Stevie Ray en T-Bone Walker.

Het optreden vindt plaats op zondagmiddag 21 Juni om 15 uur en de toegang is gratis.

Op 30 augustus is er een optreden van de bekende band The Runaways onderleiding van Dick Florijn.

Grand Café De Nachtwacht, Nieuwe Beestenmarkt 8, Leiden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×