Vier Groene Lintjes uitgedeeld

Tijdens de uitreiking van Groene Lintjes afgelopen vrijdag, heeft wethouder John Steegh van Groen Links vier onderscheidingen uitgedeeld. De lintjes gingen naar Aad de Jeu voor zijn inzet voor de voedselbank, die niet alleen zorgt voor voedsel voor sociaal zwakkeren maar ook de verspilling van voedsel bestrijdt; Kringloopwinkel In&Uit uit de Merenwijk, die als vrijwilligersorganisatie zorgt voor het bevorderen van hergebruik van spullen en zodoende de afvalstromen vermindert; Hermen Kemp voor zijn inzet voor natuur en milieueducatie in het algemeen en de schooltuinen in het bijzonder; en The Earth Collection Leiden aan de Langebrug, die als nieuwe winkel kiest voor milieuvriendelijke en natuurlijke kleding. De lintjes werden uitgedeeld in het Theehuis in de Leidse Hout.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×