Lenferink ontvangt eerste exemplaar 'Nà de kalender boekje'

Gistermiddag nam burgemeester Lenferink het eerste exemplaar van het ‘Nà de kalender boekje’ in ontvangst van een van de initiatiefnemers bij de Stichting De Binnenvest. Een aantal cliënten van deze stichting, die sinds 1993 mensen met sociale en psychische problemen opvangt, hebben eerder al in de kalender ‘On the road’ gestaan, die in het najaar van 2007 uitkwam. Sommige mensen vroegen zich af, hoe het nu zou gaan met de mensen van die kalender. Daarop zijn de initiatiefnemers van 2007 opnieuw in gesprek gegaan met de geportretteerde cliënten en is het idee voor dit boekje ontstaan. Fotograaf, drukker, grafisch ontwerper en communicatie deskundige van toen, zijn opnieuw en op geheel vrijwillige basis, aan de slag gegaan. Het resultaat mag er zijn: een serie intrigerende portretten van mensen, die door allerlei problemen het dak boven hun hoofd zijn kwijtgeraakt en met behulp van de Stichting De Binnenvest een tweede kans hebben gekregen. Meer info: www.debinnenvest.nl.

Foto: Marjo heemskerk. 

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×