Sacha de Boer, foto: PR.

Sacha de Boer te gast in Leidse Lakenhal

NOS presentator en fotograaf Sacha de Boer houdt een lezing over haar nieuwe fotoboek ‘Retour New York – Amsterdam’ in Museum de Lakenhal. In dit fotoboek portretteert De Boer zestien expatkunstenaars en hun ateliers in woord en beeld. Een van deze kunstenaars, de Amerikaans/Nederlandse Renée Ridgway, wordt aansluitend door De Boer geïnterviewd. De middag vindt plaats in het kader van de manifestatie Holland Mania: Amerikaanse en Japanse beeldvorming over Nederland, waarin onder andere ook de projecten ‘Dial Dutchness’ en ‘Pillars of Orange’ van Renée Ridgway te zien zijn.

De lezing en het interview vinden plaats op zondag 28 juni, aanvang 14.00 uur. De toegang is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs. Reserveren is niet nodig.

Volledige activiteitenprogramma: www.hollandmania.nl.  

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×