Blaas of Glory, foto: PR.

Veel muziek & spektakel, 10e editie Leidse Waterdagen

Er zullen weer heel wat muzikale noten en poëtische woorden door de Leidse grachten klinken tijdens de 10e editie van de Leidse Waterdagen. Zo zijn onder andere Joop Visser en Jessica van Noord, Blaas of Glory, Taiko, Dichter bij Jou, Corinne van Opstal, Bazooka Joe, De Slechte Band en Het TalentenJacht te zien en te horen. Organisator ProKwadraat-Groepswijzer.nl heeft weer een zeer aantrekkelijk en gratis programma samengesteld.

De Leidse Waterdagen vinden plaats op 27 en 28 juni en worden mede mogelijk gemaakt door Centrum Management Leiden, Fonds 1818, gemeente Leiden, De Leidse Rederij, ProKwadraat-Groepswijzer.nl, stichting CTV Zuid-Holland en BSG Media.

Meer info en volledig programma: www.leidsewaterdagen.nl.  

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×