Morgen, donderdag 2 juli, opent Leiden Culinair haar poorten. Vandaag is er dan ook koortsachtig gewerkt aan de opbouw. Mede door het mooie weer met tropische temperaturen was het dan ook echt zweten geblazen. Vier dagen lang zal de Garenmarkt het decor zijn van een Leids Culinair festijn. Doordat men dit jaar gebruik maakt van tenten, zal er meer ruimte voor bezoekers zijn. Naast de bekende gezichten van voorgaande jaren, is het Thaise Restaurant Buddhas weer van de partij en is het nieuwe Leidse Restaurant Rembrandt een verrassende nieuwkomer. Bezoekers maken kans op een kunstwerk van Casper Faassen. Naast alle proeverijen zal er ook veel muziek te beluisteren zijn. Morgenavond zorgt dj Saratoga, samen met een saxofonist, voor swingende ritmes. Meer info: www.leidenculinair.nl.

Foto's: Marjo heemskerk. 

Opbouw Leiden Culinair in volle gang

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×