Werfpop zoekt Leidse Sleutels

Voor het jaarlijkse Werfpop Festival, dat dit jaar op zondag 12 juli in de Leidse Hout zal plaatsvinden, is de organisatie opzoek naar oud-leden van kinderkoor ‘De Leidse Sleuteltjes’. Speciaal voor Werfpop zal het kinderkoor een spetterend optreden geven en kan de begeleiding van oud-leden goed gebruiken. Bovendien wordt er nog eenmaal een nummer met de nieuwe generatie meegezongen. Oud-leden kunnen een mail sturen naar leidsesleutels@wotnxt.nl of een bezoek brengen aan het podium tijdens Werfpop.

Voor Werfpop is een combinatie gemaakt van lokaal talent en grote namen van buiten de regio. Meer info en volledig programma: www.werfpop.nl.

Een deel van de organisatie van de activiteiten op het achterterrein is in handen van de Leidse collectieven Dstruct en Wot Nxt . Zij hebben de afgelopen twee jaar een uitverkocht LVC gerealiseerd met het ‘Tegendraads Festival’.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×