Scouting Sint Jozef zoekt opslagruimte

Scouting Sint Jozef is dringend op zoek naar opslagruimte. De ruim honderd leden tellende groep, moet de loods waarin de kampeerspullen al 20 jaar worden opgeslagen, per 1 augustus hebben verlaten. Dit heeft de Sint Joseph-parochie, die de eigenaar van de loods is, onlangs per brief meegedeeld. Volgens de scoutinggroep is het onmogelijk om binnen zes weken een geschikte locatie te vinden voor alle kampeerspullen, waaronder tenten, pionierhout en zeilen. De voorzitter van de groep, Vincent van Duijn, heeft dan ook contact gezocht met wethouder Gerda van den Berg en de burgemeester. Dit heeft echter niets opgeleverd. Scouting Sint Jozef roept ondernemers die een lege opslagruimte hebben, bijvoorbeeld een grote schuur op, deze beschikbaar te stellen. Wie de scouts wil helpen, kan mailen naar voorzitter@stjozef.nl.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×