Seamus Boxley en Johan Kuijper blijven komend seizoen bij Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. (Foto: Richard Koolen).

Boxley en Kuijper blijven bij ZZ Leiden

Seamus Boxley en Johan Kuijper hebben hun contract met Zorg en Zekerheid Leiden Basketball met één seizoen verlengd. De Amerikaanse forward Boxley, kwam kort na het begin van de vorige competitie naar Leiden. Hij speelde in 32 wedstrijden gemiddeld 34.3 minuten. Hij maakte per duel 13.7 punten en pakte 6.8 rebounds. Ook gaf hij gemiddeld 2.4 assists. De langste speler in de FEB Eredivisie Kuijper, begint aan zijn vierde seizoen bij ZZ Leiden. Hij speelde tot nu toe 108 reguliere wedstrijden en 4 play-offduels. In het afgelopen seizoen stond hij 35 keer in reguliere wedstrijden binnen de lijnen. Hij deed dat gemiddeld 18 minuten, maakte daarin 6.34 punten, pakte 4.85 rebounds en had per wedstrijd bijna één blok.

Leiden Nieuws Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×