Aanrander opgepakt na lastigvallen vrouw in Cronesteyn

De politie heeft donderdagavond een 19-jarige Alphenaar aangehouden op verdenking van mishandeling dan wel aanranding. Een vrouw liep donderdagavond met haar hond door park Cronesteyn toen ze merkte dat er een man achter haar liep. De man deed haar bij een bankje vervolgens een oneerbaar voorstel dat ze negeerde. Geschrokken wilde de vrouw weglopen, maar werd vastgepakt door de man. Toen ze begon te schreeuwen en ook haar hond kwam aanlopen, liet de man haar los en gaf haar een klap op het hoofd. Daarna ging hij er vandoor. Een voorbijganger belde later de politie, terwijl een andere getuige achter de dader fietste. De politie heeft de verdachte op de Kanaalweg aangehouden.

De politie doet verder onderzoek en is op zoek naar getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken. Zij kunnen contact opnemen via 0900 – 8844.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×