ZZ Leiden zoekt nieuwe danseressen

Het Basketball Team van Zorg en Zekerheid Leiden is opzoek naar nieuw danstalent. De HomeTown Dancers begeleiden het basketballteam tijdens alle wedstrijden en houden het publiek bezig tijdens de time-outs. Op die manier vormen ze het visitekaartje van ZZ Leiden. Voor het komende seizoen zijn nieuwe danseressen nodig. Meisjes die zin hebben in een jaar vol glitter en glamour met photoshoots, tv-optredens, en dance performance voor duizenden mensen, die goed kunnen dansen en samen kunnen werken, zijn welkom bij de auditie. Deze is gepland op zondag 30 augustus in de trainingsgymzaal in Oegstgeest. Nadat de uitgekozen meisjes een uitgebreide training gekregen hebben, verzorgen ze op 10 oktober hun eerste optreden.

Wie belangstelling heeft, kan mailen naar info@ht-dancers.nl.

Leiden Nieuws Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×