D66 wil duidelijkheid over vervuiling Maresingel

D66 wil van het College van B&W weten hoeveel de vervuiling van de Maresingel en de maatregelen om verdere verspreiding te voorkomen gaan kosten en of er nog meer kosten te verwachten zijn. Ook wil de partij weten wie hiervoor verantwoordelijk is en of de gemeente deze kosten op iemand kan verhalen. Als de gemeente zelf voor de kosten moet opdraaien wil fractievoorzitter Paul van Meenen ook weten waaruit deze kosten dan betaald gaan worden. Naast de kosten maakt de partij zich ook zorgen over de volksgezondheid, maar daarover maakte de gemeente eind vorige week al bekend dat er op dat vlak geen problemen zijn.

Tenslotte wel D66 weten of het college wist dat de Maresingel vervuild was en, zo ja, of er vooraf maatregelen zijn genomen om de baggerwerkzaamheden veilig te laten verlopen.

Leiden gasfabriekterrein


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×