Oegstgeester pyromaan slaat weer toe

In de nacht van zaterdag op zondag gingen opnieuw twee geparkeerde auto’s in vlammen op. Deze keer sloeg de pyromaan toe op de Hendrik Andriessenlaan in Haaswijk. Hiermee is het totaal van de door brand verwoeste auto’s op zeven gekomen, naast een aantal pogingen tot brandstichting. De politie heeft het vermoeden, dat het om één persoon gaat. Voor het onderzoek is de politie op zoek naar mensen die mogelijk belangrijke informatie hebben die tot de aanhouding van de dader(s) kan leiden. Zij worden verzocht om contact op te nemen met de politie in Oegstgeest. Dit kan door langs het bureau te gaan of te bellen met 0900-8844. Als men informatie heeft maar liever anoniem wil blijven, dan kan ook gebeld worden naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Wie iets verdachts ziet wordt verzocht direct het alarmnummer 112 te bellen.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×