14-jarige jongen mishandelt medepassagier trein

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 01.00 uur, heeft de politie een 14-jarige jongen uit Leiderdorp aangehouden. De jongen en zijn vriendin veroorzaakten een hoop herrie en overlast in de trein, waarop een 22-jarige Leidse medepassagier vroeg of het wat rustiger kon. Als antwoord hierop werd de Leidenaar meerdere malen in het gezicht geslagen. De man raakte onder andere gewond boven zijn oog. Bij aankomst van de trein op het perron van Leiden Centraal werd de trein eerst gesloten gehouden, tot de gewonde passagier naar buiten kwam. Daarna werd de 14-jarige agressieveling in de kraag gepakt. De zaak is overgedragen aan SPOPO.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×