Ilse de Heer in haar videofilmpje, foto: www.youtube.com/hollandsmidden

Politie Hollands Midden neemt persvoorlichter aan via videosollicitatie

Politie Hollands Midden zocht, begin maart dit jaar, een nieuwe persvoorlichter en nodigde geïnteresseerden uit om te solliciteren door het sturen van een eigen Youtube filmpje. Hiermee konden de kandidaten direct aantonen geen angst te hebben voor de camera, nieuwe middelen te kunnen toepassen en creatieve ideeën om te kunnen zetten naar een product. Er werden in totaal 11 serieuze videosollicitaties aangeleverd. Ilse de Heer werd na een positief sollicitatiegesprek uitgekozen voor het vervullen van de functie. “Een belangrijke functie voor het korps”, zo meldt Dick van Gooswilligen, directeur Marketing & Communicatie. “Het is een functie die centraal staat in het informeren van de inwoners van onze regio over taken en acties van de politie en dat is essentieel voor een organisatie zoals de politie.”

De Heer is half april begonnen met haar werk als persvoorlichter bij de Politie Hollands Midden. Haar introductievideo is te zien op: www.youtube.com/hollandsmidden .

Advertentie

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×