Vereniging Kust & Zee belt Balkenende en Cramer

Vandaag om 12.18 uur hebben de medewerkers van de Vereniging Kust & Zee, vanaf de Leidse Burcht opgebeld naar Minister President Balkenende en Minister Cramer. Dit met het doel om de bewindslieden te herinneren aan het feit, dat over 76 dagen de laatste UN bijeenkomst over klimaatverandering in Kopenhagen plaatsvindt. De stichting vindt het van groot belang, dat deze keer een wereldwijde overeenkomst gesloten wordt, waarin de grenzen aan CO2-uitstoot worden vastgelegd, de klimaatverandering wordt gekeerd en een nieuwe groene economie wordt gestimuleerd. Meer dan 2300 gelijksoortige acties hebben vandaag plaatsgevonden in meer dan 130 landen over de hele wereld. Meer info: www.kustenzee.nl en www.eucc.net.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×