ChristenUnie: Gemeente moet toezien op openingstijden fietsenstalling

De fractie van de ChristenUnie wil dat de gemeente ervoor zorgt dat de nieuwe ondergrondse fietsenstalling aan de achterkant van het station niet eerder sluit dan 21.00 uur. Raadslid Janine Clement schrijft dat naar aanleiding van klachten die de partij heeft gehad van mensen die voor een dichte deur kwamen te staan toen ze hun fiets wilden ophalen. Clement: “21.00 Uur is al vroeg. Nog vervelender is het wanneer de stalling ook nog enige minuten eerder blijkt te sluiten, waardoor mensen die op het laatste moment toch nog hun fiets willen ophalen voor een gesloten deur komen te staan. Dat lijkt ons niet de bedoeling, want de stalling behoort gewoon tot 21.00 uur open te zijn.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×