Eerste thuiswedstrijd Zorg en Zekerheid Leiden tegen Weert

De voorverkoop voor de eerste competitiewedstrijden van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball is gestart. De eerste thuiswedstrijd in de competitie wordt gespeeld op zaterdag 10 oktober tegen Upstairs Weert. De voorverkoop verloopt uitsluitend via de nieuwe website: leidenbasketball.nl. Volwassenen betalen 8 euro. Voor de jeugd tot 13 jaar is de prijs 5 euro. In beide gevallen een euro goedkoper dan een kaartje aan de zaal. De voorverkoop via de website sluit bij avondwedstrijden om 17.00 uur, bij middagwedstrijden om 13.00 uur.

Knipkaarten waarop meerdere competitiewedstrijden (9 of 18 wedstrijden) staan, kunnen eveneens via de website besteld worden. Deze knipkaarten worden dan bij de kassa klaargelegd, waar zij contant moeten worden afgerekend. De knipkaarten kunnen ook zonder bestelling bij de kassa worden gekocht. Daar dan moet er eerst een formulier worden ingevuld.

De via internet gekochte kaartjes kan men thuis printen. De barcode op het formulier wordt aan de deur gescand, dus moet het geprinte exemplaar meegenomen worden naar de hal.

Advertentie

Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×