ROC opent deuren voor publiek

Ter gelegenheid van de landelijke manifestatie `Ontdek het beroepsonderwijs’ opent het ROC ID College de deuren voor het publiek. Iedereen is zaterdag welkom bij de vestiging aan de Storm Buysingstraat, waar studenten dan kappers- en schoonheidsbehandelingen verzorgen. Wie creatief is, kan onder leiding van leerlingen en docenten aan de slag met moza├»ek. Ook is er informatie verkrijgbaar over alle andere opleidingen van het ROC ID College.

De school is open tussen 11.00 en 14.00 uur. Niet alleen jongeren zijn welkom, maar ook hun ouders, buurtbewoners en andere belangstellenden.

De dag maakt deel uit van de 6-Daagse Beroepsonderwijs, die duurt van aanstaande vrijdag tot de daarop volgende donderdag.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×