3 Oktoberauto 'valt' in Stevenshof

Annelies van Iperen heeft de 3 Octoberauto gewonnen. Helaas is ze zelf nog niet in het bezit van een rijbewijs, maar haar man en zonen wel. De familie mag een jaar lang in de gloednieuwe, knalrode Hyundai rijden. Het huisorkest van de 3 0ctober Vereeninging speelde “oh, wat is ie mooi”. Aanwezig waren bestuursleden en commissarissen van de 3 October Vereeniging en Denis Huijsman, directeur van AutoLease Leiden én natuurlijk vele nieuwsgierige buurtbewoners. Van Iperen is lid van de 3 October Vereeniging en had de poster, die achter op de 3 Oktoberkrant stond afgedrukt, duidelijk zichtbaar voor haar raam gehangen, volgens de voorwaarden voor deelname. Notaris Rik Kamps trok vervolgens haar postcode en huisnummer uit de hoge hoed.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×