Gemeente slaat door in postbehandeling

Het wil de gemeente Leiden maar niet lukken om binnengekomen post goed te verwerken. Al jaren worden brieven te laat beantwoord en om daar korte metten mee te maken wil VVD-wethouder van Woensel zes ton steken in een Klant Contact Centrum Post. Fractievoorzitter Guido Terpstra van de ChristenUnie stelde eerder deze week nog een ander probleem aan de orde. “De taskforce van de gemeente opent tegenwoordig alle brieven. Ook brieven en andere post die aan fracties of raadsleden zijn gericht. Ze hebben daar kennelijk geen enkel gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.” Volgens Van Woensel kan het niet de bedoeling zijn dat de gemeente het briefgeheim schendt. Hij beloofte beterschap: “Dit gebeurt niet meer”.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×